Ticketservice met gratis features voor elk evenement!

Ticketservice voor evenementen

Ticketapply is een ticketservice waarmee je zelf je verkoop van je tickets kunt regelen. Maak zelf je evenementen en tickets aan. Plaats de ticketshop van het evenement op je website of gebruik een directe link naar de ticketshop. Bezoekers kunnen via de ticketshop tickets kopen en ontvangen een mail met de tickets. De ticketservice is volledig geautomatiseerd

Webshop integratie

Integreer je ticketshop van het evenement op je website met het IFRAME . Wil je liever dat de webshop direct via onze servers loopt omdat het extra druk wordt dan kan dat via een directe link van de webshop naar onze servers. We bieden technische ondersteuning om de ticketverkoop optimaal te laten verlopen.

Geavanceerd ticketsysteem

Ticketapply maakt gebruik van de meest geavanceerde technieken. Wordt het druk op onze servers dan zal het systeem automatisch gaan opschalen. We kunnen onbeperkt servercapaciteit bij plaatsen om elke piek op te vangen en als het even rustig is besparen we vooral kosten. We zorgen ook dat de ticketverkoop van verschillende evenementen geen invloed hebben op elkaar.

Webwinkel voor tickets

Een ticket verkopen is in onze ogen hetzelfde als elk ander product dat je verkoopt via een webwinkel. We hebben nog nooit gehoord dat je ergens productfee moet betalen dus waarom zou je ticketfee moeten betalen? We bieden wel de mogelijkheid om als organisator van een evenement zelf per ticket ticketfee te vragen aan je bezoeker, die opbrengsten zijn volledig voor de organisator van het evenement.

Scannapp voor Android

Scannen met de gratis scanapp met een Android device!

Scannen met je Iphone

De scanapp voor je IPHONE in de app store.

Toegangslijsten maken

Ticketapply werkt met toegangslijsten die jezelf kunt samenstellen door de ticketsoorten te selecteren die je wilt scannen. Elke toegangslijst heeft een unieke code waarmee je kunt inloggen in de scanapp en vervolgens kan je alleen de lijst scannen die hoort bij code. Je hebt volledige controle over elke ingang op je evenement.

Betaalmethodes kiezen

Bepaal zelf welke betaalmethodes je gebruikt voor je evenement. Standaard bieden we IDEAL, Bancontact, Sofort en Giropay aan. Hiermee is het systeem te gebruiken voor bezoekers uit Nederland, België en Duitsland. We kunnen daarnaast je zakelijke Paypal account koppelen aan het account bij Pay.nl zodat ook wereldwijde betalingen ontvangen kunnen worden.

Responsive

Ticketshop is volledig responsive en geschikt voor alle devices. Van het bestellen tot en met mobiel via je bank app betalen, alles is geschikt voor mobiel, tablet en desktop.

Gastenlijsten

Gratis gastenlijsten maken en uitnodigingen versturen. Je kunt per evenement meerdere gastenlijsten aanmaken en per gastenlijst je begeleidende mail aanpassen zodat elke gast een persoonlijke uitnodiging krijgt.

Alliance partner Pay.nl

Je eigen account bij Pay.nl, altijd direct je geld. Wij kunnen als enige garanderen dat je geld altijd veilig is aangezien het geld rechtstreeks van de bank naar je rekening gaat zonder tussenkomst van Ticketapply.

Professionele scanners

Scan app op je mobiel of mobiele scanners huren ? Voor elk evenement hebben we de juiste oplossing om de toegangscontrole vlekkeloos te laten verlopen. De kaartverkoop kan altijd doorgaan ook tijdens je evenement.

Gegevens bezoekers

Het zijn jouw klanten dus ook jouw gegevens, alle mailadressen zijn direct beschikbaar. We zorgen ook dat bezoekers die twijfelen en de betaling niet hebben afgerond worden geregistreerd zodat je makkelijk een retargeting campagne kunt beginnen.

Hardcopy tickets

Je kunt gratis hardcopy tickets aanmaken en verkopen aan de deur. Wil via aanbiedingen websites zoals actie van de dag of vakantieveilingen tickets aanbiedingen? Via de hardcopy kan je direct alle QR codes aanmaken en aanleveren bij de aanbieders.

Kortingscoupon

Kortingscodes per ticketsoort instellen, de korting wordt voor elk ticket die de klant besteld berekend.

Ledenkorting

Ledenkorting instellen per lid, elk lid krijgt eenmalig korting op een ticket na het invullen van een unieke code.