Controleer de tickets

Bij het organiseren van een evenement is het cruciaal om ervoor te zorgen dat alleen mensen met een geldig ticket toegang krijgen. Met TicketApply kun je dit proces eenvoudig en efficiënt beheren, rechtstreeks vanaf je eigen mobiele telefoon. In dit artikel leggen we uit hoe je de TicketApply Toegangsbeheer app kunt gebruiken om je tickets te controleren en ervoor te zorgen dat niemand zonder kaartje binnenkomt.

Gebruik je eigen mobiele telefoon

Het enige wat je nodig hebt om tickets te controleren, is je eigen mobiele telefoon. Download de TicketApply Toegangsbeheer app eenvoudig vanuit de Apple App Store of Google Play Store. De app is gebruiksvriendelijk en ontworpen om je in een paar stappen klaar te maken voor de toegangscontrole.

Maak een toegangslijst aan

Nadat je de app hebt gedownload, kun je beginnen met het aanmaken van een toegangslijst. In de TicketApply beheeromgeving kies je welke tickets geldig zijn voor je evenement. Je hebt de mogelijkheid om verschillende soorten tickets te selecteren, zoals Early Bird, Regular of VIP-tickets. Zodra je deze toegangslijst hebt aangemaakt, genereert het systeem een unieke code die gekoppeld is aan deze lijst.

Inloggen op de toegangsbeheer app

Met de unieke code die je hebt ontvangen, kun je inloggen op de TicketApply Toegangsbeheer app. Dit zorgt ervoor dat de app precies weet welke tickets geldig zijn voor jouw evenement. Je medewerkers of vrijwilligers die de toegangscontrole doen, kunnen dezelfde code gebruiken om in te loggen, zodat iedereen die de controle uitvoert dezelfde lijst gebruikt.

Scan en controleer tickets

Zodra je bent ingelogd, kun je beginnen met het scannen van tickets. De TicketApply Toegangsbeheer app maakt gebruik van de camera op je telefoon om de QR-codes op de tickets te scannen. Het scannen gaat snel en probleemloos, en de app geeft direct aan of een ticket geldig is. Omdat tickets eenmalig geldig zijn, voorkomt de app automatisch dat dezelfde ticket meerdere keren wordt gebruikt.

Professionele scanners voor grotere evenementen

Voor evenementen met meer dan 5.000 bezoekers raden wij aan om gebruik te maken van onze professionele scanners, die je bij ons kunt huren. Deze scanners zijn speciaal ontworpen om grote aantallen tickets snel en efficiënt te controleren, wat zorgt voor een soepelere doorstroming van bezoekers. Met professionele scanners minimaliseer je wachttijden en vergroot je de betrouwbaarheid van de toegangscontrole, wat essentieel is bij grootschalige evenementen.

Veilig en efficiënt

Met de TicketApply Toegangsbeheer app zorg je ervoor dat de toegangscontrole veilig en efficiënt verloopt. Je hebt de volledige controle over wie er binnenkomt, en je kunt er zeker van zijn dat niemand zonder geldig ticket toegang krijgt tot je evenement.