Veilige en eerlijke doorverkoop van tickets met TicketSwap

Het kan iedereen overkomen: je hebt kaartjes gekocht voor een evenement waar je enorm naar uitkeek, maar door onverwachte omstandigheden kun je toch niet gaan. Gelukkig hoef je je tickets niet verloren te laten gaan. Dankzij de naadloze koppeling tussen TicketApply en TicketSwap kunnen je bezoekers hun tickets eenvoudig en veilig doorverkopen, zonder het risico van woekerprijzen.

Wat is TicketSwap?

TicketSwap is een populaire en betrouwbare platform voor de doorverkoop van e-tickets. Het platform biedt een veilige omgeving waarin kopers en verkopers eerlijk behandeld worden. Wat TicketSwap uniek maakt, is hun commitment aan eerlijke prijzen: tickets kunnen alleen voor een beperkte marge bovenop de oorspronkelijke verkoopprijs worden doorverkocht. Dit voorkomt dat tickets tegen exorbitante prijzen worden aangeboden en zorgt ervoor dat de ticketverkoop eerlijk blijft.

Hoe Werkt de koppeling tussen TicketApply en TicketSwap?

TicketApply biedt een directe integratie met TicketSwap, wat betekent dat je bezoekers hun tickets direct vanuit hun TicketApply-account kunnen doorverkopen via TicketSwap. Dit proces is eenvoudig en gebruiksvriendelijk:

  1. Eenvoudig doorverkopen: Als een bezoeker besluit zijn of haar ticket door te verkopen, kan dit met slechts een paar klikken via TicketSwap. De integratie zorgt ervoor dat alle benodigde ticketinformatie automatisch wordt overgenomen.
  2. Veilige transactie: TicketSwap zorgt ervoor dat de transactie veilig en betrouwbaar verloopt. De koper ontvangt het doorverkochte ticket rechtstreeks in zijn of haar TicketSwap-account.
  3. Eerlijke prijzen: Dankzij het prijsplafond op TicketSwap kan een ticket slechts voor een klein percentage boven de originele verkoopprijs worden aangeboden. Dit voorkomt woekerprijzen en zorgt voor een eerlijke doorverkoopmarkt.

Servicekosten ten goede van de organisator

Hoewel TicketApply geen servicekosten in rekening brengt voor het gebruik van het systeem, heb je als organisator wel de mogelijkheid om zelf servicekosten per verkocht ticket te berekenen. Deze servicekosten komen volledig ten goede aan de organisator en kunnen worden gebruikt om extra inkomsten te genereren of om specifieke kosten van het evenement te dekken. Dit biedt je extra flexibiliteit in je prijsstrategie en helpt je om je evenement financieel succesvol te maken.

Voordelen voor organisatoren en bezoekers

De integratie tussen TicketApply en TicketSwap biedt tal van voordelen:

Conclusie

Met de koppeling tussen TicketApply en TicketSwap maak je het voor je bezoekers gemakkelijker en veiliger om hun tickets door te verkopen wanneer dat nodig is. Dit versterkt de betrouwbaarheid van je evenement en biedt een uitstekende service aan je klanten. Of je nu een bezoeker bent die een ticket wil doorverkopen, of een koper op zoek naar een last-minute deal, de TicketSwap-integratie zorgt voor een eerlijke en probleemloze ervaring.