Loading...
Organisator 2018-12-23T22:08:36+00:00

FAQ Organisator

U kunt zich aanmelden en meteen beginnen met de verkoop van tickets. Alle gegevens omtrent de aanmelding bij Pay.nl worden achteraf gecontroleerd. Pas als alles goedgekeurd is kan worden uitbetaald.
Als u gebruik maakt van Ticketapply krijgt u tevens een account bij Pay.nl. U krijgt altijd rechtstreeks uw geld zonder tussenkomst van ticketapply. Pay.nl staat onder toezicht van De Nederlandse Bank als betaaldienstverlener. Uw geld staat altijd veilig op een derde rekening. Daarbij betaalt pay.nl wekelijks of dagelijks uit en heeft u altijd direct uw geld. Pay.nl hanteert wel standaard regels ten aanzien van de aansluiting van bedrijven. U dient de volgende documenten aan te leveren:

-Gewaarmerkt uittreksel KVK, niet ouder dan drie maanden
-ID van de tekenbevoegde, bij een stichting minimaal 2 tekenbevoegde
-Bankafschrift, kopie bankpas of testbetaling

Voor het gebruik van Ticketapply vragen wij servicekosten. Deze bestaan uit ticketfee per tickets en transactiekosten per transactie. De ticketfee kan inclusief of exclusief de ticketprijs aangeboden worden. Ticketfee wordt direct via Pay.nl verrekend en is niet restitueerbaar. De transactiekosten worden altijd pas bij de betaling aan de bezoeker in rekening gebracht. Transactiekosten worden ook nooit gerestitueerd.
Alle data zoals mailadressen van de bezoekers zijn altijd beschikbaar voor de organisator. Wij hechten belang aan de privacy van de bezoekers en verwachten dat u dat ook doet.
Wij staan voor 24/7 support aan alle gebruikers van Ticketapply. Het meeste problemen die bezoekers tegenkomen staan omschreven in de support pagina. Daarnaast kunt u als organisator via de backoffice de meeste problemen zelfstandig en direct oplossen. Uiteraard kunnen zich altijd onvoorziene problemen voordoen, wij garanderen dat we deze altijd binnen enkele uren oplossen.
Wij garanderen aan organisatoren 24/7 support. Wij hopen dat de meeste vragen op onze support pagina beantwoord worden. Uiteraard zijn er altijd vragen die we hier nog niet tussen hebben staan en daarvoor kunt u altijd contact opnemen. Wij garanderen dat we tussen 8 en 20 uur altijd binnen een paar uur reageren. Daarnaast is er een noodgevallen nummer die altijd bereikbaar is.
Wij begrijpen het belang van mailingen versturen middels nieuwsbrieven als online marketing tool als geen ander. Wij kunnen elk mailingsysteem met een API aan ons systeem koppelen.
Ticketapply is makkelijk te integreren in uw site. Wij kunnen de opmaak aanpassen aan uw site en we beschikken over alle mogelijke manieren om de ticketshop op uw site te zetten.
Ticketapply kunt u makkelijk integreren in Facebook. Het kan zijn dat u zo meer tickets verkoopt maar wij geloven vooral dat u meer tickets verkoopt door een juiste marketing en PR strategie. Het is bijvoorbeeld belangrijker dat de bezoekers op uw site komen dan dat ze op facebook blijven hangen. Uw site is gebaat bij meer bezoekers dus ondanks wat andere ticketsystemen zeggen kan facebook integratie ook nadelig zijn voor uw google ranking.
Voor elk evenement hebben we een passende oplossing voor de toegangscontrole:

-laptop met usb scanner
-Scan app voor op uw telefoon of tablet
-Mobiele scanner met 3G
-Mobiele scanners met lokaal netwerk

Naast de verschillende manieren van scannen kunt u zelf instellen welke tickets waar gescand moeten worden. Onder andere voor rangen of voor verschillende soorten gastenlijsten zoals personeel is het een geschikt intrument

Wij kunnen hardcopy tickets die u aan de deur wilt verkopen of weggeven voor u maken en drukken. Wij hebben van u een voorbeeld ticket nodig en wij kunnen ervoor zorgen dat u de juiste hoeveelheid tickets krijgt met elk een unieke barcode. Wij kunnen ze zelfs voor u laten drukken, kosten voor deze service gaan altijd in overleg.
U kunt met ticketapply ook al uw gasten uitnodigen met onze gastenlijst applicatie. U kunt verschillende lijsten aanmaken en zelf de mail per lijst bepalen en die versturen. Naast gasten kunt u ook uw personeel op een makkelijke en efficiente manier registreren.
Ticketapply is altijd bezig met zichzelf te verbeteren. Daarom willen wij altijd proberen om maatwerk te leveren als het een verbetering voor het systeem is. Neem contact op als u bepaalde wensen heeft, 9 van 10 keer krijgt u Ja!
Wij bieden de mogelijkheid om Ticketapply als affiliate aan derde aan te bieden. Dat betekent dat uw een organisator aanbrengt en van elk verkocht ticket 5 cent ontvangt. Voor de voorwaarden kunt u het best contact opnemen met de sales afdeling.

Contact

mail: support@ticketapply.com

tel: 06-15003909