We verzorgen al vele jaren de ticketverkoop voor kleine en grote evenementen.

Kaartverkoopsysteem grote en kleine evenementen

We verzorgen de ticketverkoop voor een groot aantal kleine en grote evenementen. De bezoekersaantallen variëren van 4 tot 40.000 bezoekers. We zorgen dat alles soepel verloopt en ondersteunen als het nodig is met onze professionele apparatuur en een entrance manager.

Kaartverkoop voor stichtingen en verenigingen

We hebben een groot aantal stichtingen en verenigingen onder onze hoede. De lage kosten, betrouwbaarheid en de financiële zekerheid zijn belangrijke overwegingen om voor onze ticketservice voor evenementen te kiezen.

Geschikt voor events met lage entreeprijs 

Voor evenementen met een lage entreeprijs is het niet realistisch om een hoge ticketfee af te dragen. Wij bieden ook voor die evenementen de oplossing om online kaartverkoop te beginnen.

5 sterren voorbeelden uit de praktijk

Lees meer

IKW Wanroij

Het Internationaal Kever Weekend  Wanroij is een prachtig familie evenement voor liefhebbers van VW Kevers dat jaarlijks 15.000 bezoekers trekt. Samen met IKW Wanroij hebben we een ledenkortingsapplicatie ontwikkeld zodat leden van de Keverclub Nederland met een korting een ticket kunnen bestellen.

Lees meer
Lees meer

Jeugdvakantieland

Jeugdvakantieland Rotterdam is een maatschappelijk evenement waar  40.000 bezoekers op afkomen. We hebben 100.000 unieke codes gegenereerd en die aangeleverd bij de organisatie. Rotterdampashouders kunnen een code opvragen en krijgen korting op een ticket door de code in te voeren in de webshop.

Lees meer
Lees meer

Textiel Plus Festival

Het Textiel Plus Festival is een evenement voor textielliefhebbers en trekt jaarlijks tussen de 6000 en 7000 bezoekers. In 2015 is Ticketapply ontstaan omdat het Textiel Plus Festival op zoek was naar een betaalbare en betrouwbare oplossing voor de online verkoop van tickets.

Lees meer