5 / 5

Ontwikkeling ledenkorting applicatie voor IKW Wanroij

Ontwikkeling ledenkorting applicatie voor IKW Wanroij, Your Content Goes Here

IKW Wanroij

Het Internationaal Kever Weekend  Wanroij is een prachtig familie evenement voor liefhebbers van VW Kevers dat jaarlijks 15.000 bezoekers trekt. Het is een internationaal event met een groot aantal activiteiten voor jong en oud. Er is een grote camping, entertainment, markt, kinderactiviteiten en diverse shows. Kortom een goed voorbeeld hoe onze ticketservice werkt.

Leden korting integratie ticketservice

Jaarlijks komen er zo’n 15.000 bezoekers uit diverse landen naar het event. Een deel van de bezoekers zijn lid van de internationale Kever Club Nederland. Om de ticketverkoop voor het evenement goed te laten verlopen hebben we samen met organisatie een nieuwe applicatie ontwikkeld waarmee de leden met een unieke code korting op een ticket krijgen. De applicatie moest aan een aantal eisen voldoen zodat elk lid een eenmalige korting op een ticket krijgt, na gebruik van de code is de code niet meer geldig en je kunt meerdere codes invoeren zodat je ook op volgende tickets een korting kunt krijgen.

Toegangscontrole

De toegangscontrole voor het evenement is door de verschillende opties die we bieden op maat gemaakt. We bieden ondersteuning met een aantal professionele scanners om rijen te voorkomen. Daarnaast heeft de organisatie gekozen om voor de minder drukke ingangspoorten met mobiele telefoons van Ticketapply te werken. Het verschil tussen de entree van het festival of het registreren van campinggasten kan op deze manier goed geregeld worden zonder hoge kosten. Onze ticketservice biedt de mogelijkheid om per scanner te bepalen welke tickets gescand mogen worden, hierdoor kunnen er geen fouten gemaakt worden bij de entree. Een dagkaart, een campingticket of een ticket voor de backstage entree kunnen alleen bij de juiste toegang gescand worden.

IKW Wanroij

Info

Website: https://ikwwanroij.nl
Bezoekers: 15.000-20.000
Datum: 17 t/m 19 juni 2022
Hardware: 4 TC26 scanners en 2 mobieltjes
Leden: 3500 codes

Praktijk voorbeelden