FAQ Bezoeker

Door de laatste veiligheidsupdate van Ticketapply is het niet meer mogelijk om met de verouderde browser Internet Explorer tickets te bestellen. Internet Explorer wordt niet meer onderhouden door Microsoft en wordt gezien als een onveilige browser. Microsoft biedt tegenwoordig Edge aan als alternatief. Uiteraard worden de andere browsers wel ondersteund zoals Chrome, Firefox en Safari.

Indien u geen ticket kunt printen zijn er verschillende mogelijkheden om toegang te verkrijgen tot het betreffende event:
– stuur uw mailtje door naar een vertrouwd persoon die het wel kan uitprinten.
– noteer uw barcode en neem deze mee naar het event.
– download uw ticket op uw mobiel.
Indien uw geen ticket kunt downloaden heeft u de volgende mogelijkheden:
– download acrobat reader hier indien u deze niet heeft geinstalleerd op uw computer.
– stuur uw mailtje door naar een vertrouwd persoon die het wel kan downloaden.
– stuur een mailtje naar support@ticketapply.com of de betreffende organisator met de vraag of de tickets per mail kunnen worden verstuurd.
– probeer het met uw mobiel en neem de tickets met uw mobiel mee.
– noteer de barcode en neem deze mee naar het event.
Bij annulering van een event kunt u bij de organisator terecht om uw aankoopbedrag van uw tickets te restitueren. Kosten voor het gebruik van ticketapply zoals transactiekosten en ticketfee worden nooit gerestitueerd. Ticketapply hanteert samen met pay.nl strikte regels alvorens een organisator gebruik mag maken van het systeem om fraude en misbruik te voorkomen. Zo worden alle bedrijfsgegevens en websites grondig gecheckt. Elke organisator wordt door zowel Pay.nl en Ticketapply gecontroleerd. Uiteraard is het niet mogelijk alles uit te sluiten. In geval van twijfel kan pay uw aankoop bedrag in bewaring houden totdat het event is afgelopen. Zo kunnen wij altijd uw aankoopbedrag restitueren als blijkt dat er misbruik is gemaakt.
Ticketapply is niet gerechtigd om tickets te annuleren en geld te restitueren. U kunt altijd de betreffende organisator van het event benaderen om de tickets te annuleren. Het is daarom belangrijk altijd de algemene voorwaarden te raadplegen van het betreffende event. Kosten voor de transactie en ticketfee worden echter altijd in rekening gebracht dus die worden nooit gerestitueerd.
Ieder ticket heeft een unieke barcode. Na scannen is de barcode niet meer geldig. Let op dat als uw meerdere tickets bestelt u elk ticket uitprint of op uw smartphone meeneemt.

Ticketapply stuurt uw altijd een mailtje nadat u tickets heeft bestelt zodat u altijd later nog uw tickets kunt downloaden en/of printen. Indien u geen mail heeft ontvangen kan dat verschillende oorzaken hebben:
-u heeft geen correct email adres opgegeven tijdens de bestelprocedure
-de mail is in uw spam map terechtgekomen. Check de spamfolder of de mail daar is terechtgekomen
-u heeft stap 1 en 2 uitgesloten en toch geen mail ontvangen? Het kan altijd gebeuren dat een mail door een mailsysteem niet wordt doorgelaten.
Wat kunt u doen als u geen mail heeft ontvangen en uw kaartjes nogmaals wilt ontvangen?
Stuur een mailtje naar support@ticketapply.com met de volgende gegevens:
-uw mailadres dat u heeft ingevuld tijdens het bestelproces en/of
-uw order nummer indien u dat nog tot uw beschikking heeft
-uw betaalgegevens zoals bankrekening en/of de tenaamstelling van uw rekening
-om welke kaartjes het gaat dus de naam van het evenement en de tickets die u heeft besteld.

de bestelprocedure van Ticketapply is zo snel en makkelijk mogelijk gemaakt.
-stap 1 selecteer het aantal tickets
-stap 2 vul uw gegevens in en zorg dat uw een mailadres correct is
-stap 3 kies uw betaalwijze
-stap 4 bekijk u bestelling goed na en zorg dat u de algemene voorwaarden aanvinkt
-stap 5 betaal uw tickets, dit gebeurt altijd met de betaaldienst Pay.nl
-stap 6 nadat u betaalt heeft keert u terug naar de website waar u de tickets heeft gekocht. u kunt nu direct uw tickets downloaden en/of afdrukken door op de link te klikken. U heeft een programma nodig zoals acrobat reader om pdf’s te kunnen openen en bekijken. Download hier de gratis versie indien u die niet heeft.
-stap 7 print u tickets
-stap 8 u ontvangt altijd een mail met daarin de download link naar uw tickets. Mocht u stap 6 en 7 overslaan dan heeft u altijd nog de mogelijkheid om alsnog de tickets te downloaden en/of te printen.

Organisatoren bepalen welke betaalmogelijkheden ze willen aanbieden. Standaard worden ideal, mistercash, sofortbanking aangeboden. Het is mogelijk om alle andere mogelijkheden zoals creditcards te implementeren maar dat bepaalt iedere organisator zelf. De transactiekosten zijn afhankelijk van de betaalmethode. Ideal transacties zijn 55 cent.

Tickets kunnen altijd gescand worden op uw telefoon. U kunt dus altijd uw tickets meenemen met uw smartphone. Wij zijn uiteraard voorstander voor een beter milieu en dus voor minder papier en printen.

Internet Explorer wordt niet ondersteund door Ticketapply. De laatste veiligheidscertificaten ondersteunen Internet Explorer niet. Om een veilig systeem te kunnen aanbieden maken we gebruik van de meest recente certificaten en daarmee is het niet meer mogelijk om Internet Explorer te ondersteunen. Microsoft heeft tegenwoordig Edge als alternatief. Chrome, Firefox of Safari zijn ook goede browsers.

Ticket kwijt?

Neem contact op via support@ticketapply.com met het email adres waarmee de tickets zijn besteld en vermeld het evenement waar het over gaat, we sturen de tickets zo snel mogelijk op!

Of vul het contactformulier in. Vermeld altijd het email adres waarmee u besteld heeft en het evenement waarvoor u de tickets heeft besteld. Indien u een ander email adres vermeld kunnen we de tickets niet opnieuw versturen.

U kunt wel het ordernummer en/of de betaalgegevens op uw bankafschrift aan ons doorgeven als u niet meer weet met welk email adres de bestelling gedaan is.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.