Ons verhaal

Ticketapply is opgericht in 2015 uit onvrede over de huidige ticketsystemen door een evenementenbureau en een software ontwikkelaar. De prijzen die systemen vragen zijn buiten proportioneel voor veel events. Waarom wordt er ticket fee gevraagd terwijl we niet anders doen dan bijvoorbeeld webshops en daar wordt ook geen product fee gevraagd. Elke transactie kost geld dat klopt maar of je nu 1 ticket of 10 tickets bestelt dat maakt niet uit. Voor ons systeem betaal je echt alleen voor wat je afneemt. De toegangscontrole bij events gaat tegenwoordig hoofdzakelijk via de scan app. Een ticketsysteem hoeft ook daar geen ticket fee voor te rekenen. Grote events die professionele scanners en technische ondersteuning nodig hebben betalen daar apart voor. Kleinere events die alles zelf regelen hoeven bij ons niet op te draaien voor deze kosten. Als een ticketsysteem ticket fee vraagt dan betaalt iedereen, of je nu klein of groot bent voor alle diensten. Dat hoeft bij ons niet, je betaalt voor wat je afneemt bij ons.


Alle transacties gaan bij Ticketapply direct van onze partner Pay.nl naar de organisator. Je geld is voor 100% veilig aangezien Pay.nl zoals elke betaaldienst onder toezicht staat van De Nederlandse Bank. Als een ticketsysteem jouw geld ontvangt en het vervolgens moet verwerken dan kost dat extra geld. Ticketapply richt zich op het ticketsysteem en is geen betaaldienst. Minder kosten voor ons resulteert uiteindelijk in een goedkoper systeem. Belangrijker is dat het geld altijd veilig is, dat de afhandeling altijd klopt en dat je wekelijks uitbetaald krijgt.

Software

De allerbelangrijkste vraag van elke organisator is hoe goed het systeem is? Een systeem moet nu eenmaal altijd werken en grote aantallen bezoekers kunnen verwerken. Ons systeem is jarenlang in de praktijk getest en we verzorgen de ticketverkoop voor een groot aantal kleine en grote events (tot 10.000 bezoekers). De basis is de software en die moet goed zijn. Wij durven met zekerheid te stellen dat Ticketapply technisch tot de beste systemen hoort. Het is zeer geruststellend dat Ticketapply altijd wordt onderhouden en ontwikkeld onder leiding van één van de beste ICT -ers in deze branche. En hoe beter de techniek hoe goedkoper het systeem!

Praktijk

Wat weerhoud je er nog van om Ticketapply als kaartverkoopsysteem te gaan gebruiken? Die vraag kan ik voor sommige wel beantwoorden. Het is te mooi waar te zijn! Het schrikt sommige af of regelmatig komt de vraag waar het addertje zit en waar de verborgen kosten zitten. Die zijn er niet, we zijn de goedkoopste en beter dan menig (duur) systeem.